вторник, 16 юли 2013 г.

Салата с печено козе сирене с мед, мащерка и орехи



Продукти:

50 г козе сирене
30 г орехови ядки
1 ч.л. мед
2-3 стръка прясна мащерка
шепа смес от зелени салатки
1-2 с.л. салатен дресинг с дижонска горчица

1. Сложете парче козе сирене в тавичка, покрита с хартия за печене. Полейте го с лъжичка мед и го поръсете с малко мащерка. Добавете около него ореховите ядки. Печете го докато омекне и ядките покафенеят в загрята на 200 С фурна.


2. Измийте салатката, подсушете я и я накъсайте. Овкусете я с дресинга. Добавете сиренето и сервирайте веднага.





Няма коментари:

Публикуване на коментар