четвъртък, 9 август 2012 г.

Печени праскови с козе сирене и орехи



Роси от Кулинарен еликсир тези дни ме изпревари с публикуването на две мои много любими рецепти с праскови. Не бих могла да пропусна и да покажа и моя вариант.


Продукти:

4 праскови
50 г меко козе сирене
50 г орехови ядки
стръкче прясна мента

1. Нарежете ореховите ядки на едро. Смесете ги с натрошеното козе сирене и мъничко нарязана на много ситно мента.




2. Разполовете прасковите и отстранете костилката им. Напълнете ги със сиренето.






3. Запечете прасковите за няколко минути в загрята на 200 С фурна.

4. Поднесете ги като предястие или към зелена салата.






Няма коментари:

Публикуване на коментар